Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Hai afară, pe terasă!

13 martie 2017

Dacă vremea ne permite, de ce să nu profităm?

La asta ne gândim când ne așezăm comod la terasele de #PePromenada și ne bucurăm de acest început de primăvară minunat cum știm mai bine. La înălțime, deasupra orașului, soarele ne zâmbește direct în micul parc ridicat deasupra agitației orașului.

Pe mese stau numai bunătăți, fie că vorbim despre preparate culinare sau băuturi delicioase. Ia un loc la oricare dintre primele 3 terase deschise deja:

 

Trickshot

Mic dejun, prânz, cină, petrecere, cafele, cocktails, drinks – aici le găsești pe toate, pe tot parcursul zilei. Preparatele semnate de Chef Leon sunt delicioase, iar băuturile pe toate gusturile. În cadrul Trickshot, te poți bucura și de bowling, biliard sau darts, în pauzele de stat la terasă. Ai toate condițiile să te simți perfect și să faci cele mai reușite poze pentru Insta sau Facebook, ca în vacanță:

1

 

Costadoro Coffee Lab

Aici te așteaptă o terasă extinsă, me măsura locației dublate și ea de curând. Poți lua o gustare, savura un cocktail inedit sau pur și simplu te poți bucura de preparate be bază de cafea de specialitate Costadoro.

2

 

Filicori

Cafeaua Filicori își așteaptă fanii aici și nu singură, cu opțiuni pentru mic dejun, gustări și deserturi fel de fel alături. Și oferte speciale, bineînțeles.

3

Bucură-te de primăvară #PePromenada!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of