Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Găsește încălțăminte și șosete pentru copii cu reduceri speciale la ECCO!

12 octombrie 2015

Oamenii din Scandinavia îmbrățișează iarna, pentru că este o scuză bună de a-și petrece timpul alături de cei dragi. Această viziune i-a inspirat pe designerii ECCO pentru a crea o serie de cizme care asigură și confort și durabilitate, permițându-vă să vă bucurați de o iarnă fără compromisuri.

 

Toamna aduce reduceri speciale la produsele pentru copii de la ECCO! Astfel, până pe 31 octombrie, la oricare pereche de încălțăminte sau geantă ECCO cumpărată- fie pentru femei, bărbați sau copii – beneficiezi de o reducere de 25% la o pereche de încălțăminte pentru copii. Tot până pe 31 octombrie, dacă achiziționezi o pereche de încălțăminte sau un ghiozdan ECCO pentru copii, primești o reducere de 30% la modele selectate de șosete pentru copii.

 

Noi ne-am uitat la colecția de iarnă pentru copii și am selectat 3 modele de ghetuțe de sezon, ca să îți faci o idee înainte să pleci la cumpărături în Promenada Mall!

 

Ghetele sport pentru copii ECCO Biom Hike Infant sunt impermeabile și foarte comode, datorită căptușelii cu membrană GORETEX, care absoarbe umezeala și lasă piciorul să respire. Tehnologia Biom permite flexibilitate pentru mișcarea corectă a piciorului.

ecco1

Ghete sport pentru copii ECCO Biom Hike Infant

 

Ghetele sport pentru copii ECCO Biom Trail Kids sunt gri și au detalii reflectorizante, atât de utile pentru siguranța micuților. Sistemul de închidere cu șiret permite o încălțare rapidă și fixare ușoară, iar talpa din poliuteran, asigură aderență în timpul mersului.

ecco2

Ghete sport pentru copii ECCO Biom Trail Kids

 

ECCO Mimic sunt ghetuțe moderne pentru copii, confecționate din piele întoarsă în culori contrastante. Căptușeala din piele absoarbe umezeala și păstrează o temperatură ideală în interior, iar talpa din PU, ușoară și flexibilă, amortizează fiecare pas.

ecco3

Ghete pentru copii ECCO Mimic din piele întoarsă

 

Profită de reducerile toamnei de la magazinul ECCO (parter) din Promenada Mall și fă-i un cadou frumos copilului tău!

 

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of