Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

FESTIVALUL FILMELOR ROMÂNEȘTI: serile de film #PePromenada se întorc!

29 mai 2017

CINEMA-ul în aer liber se întoarce pe terasa Promenada!

În perioada 31 mai – 6 iunie, deschidem sezonul filmelor #PePromenada cu Festivalul Filmelor Românești, în cadrul căruia vor rula cele mai populare producții autohtone recente, după următorul program:

 

✓ SIERANEVADA: miercuri, 31 mai, de la ora 21:00

Sinopsis

Acțiunea din „Sieranevada” are loc la trei zile de la atentatul din redacția publicației de satiră pariziene, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui lui Lary, un medic trecut de 40 de ani. Urmează ca acesta să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunită cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Distribuție: Mimi Brănescu, Bogdan Dumitrache, Dana Dogaru, Andi Vasluianu, Judith State, Eugenia Bosânceanu, Ioana Crăciunescu, Simona Ghiță

Gen: Dramă, Comedie

Regie: Cristi Puiu

 

MORGEN: vineri, 2 iunie, de la ora 21:00

Sinopsis

Nelu lucrează ca agent de pază într-un supermarket dintr-un orășel de pe granița româno-ungară. Pentru el zilele trec la fel: în zori pescuiește, apoi merge la lucru, iar seara se întoarce acasă. Într-o zi, Nelu pescuiește ceva neobișnuit: un emigrant care vrea sa treacă granița ilegal… Emigrantul îi oferă lui Nelu bani pentru a-l ajuta sa treacă dincolo. Fără să înțeleagă exact ce îi comunică emigrantul, acesta ia banii și îi promite că îl va ajuta să treacă granița a doua zi…

Distribuție: András Hatházi, Elvira Rîmbu

Gen: Dramă

Regie: Marian Crișan

 

✓ ROCKER: duminică, 4 iunie, de la ora 21:00

Sinopsis

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depășește limitele a ceea ce e social și moral acceptabil.

Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata de a depăși orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi unește și mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

ROCKER, o producție Mandragora, este cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crișan, un success internațional alături de filmul de debut Morgen (2010, premiat în importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurtmetrajul Megatron distins cu Palm d’Or la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2008.

Distribuție: Dan Chiorean, Alin State, Crina Semciuc, Ionuț Nicolae, Ofelia Popii

Gen: Dramă

Regie: Marian Crișan

 

✓ ORIZONT: luni, 5 iunie, de la ora 21:00

Sinopsis

Încercând să își găsească „norocul”, Lucian (András Hatházi) și Andra (Rodica Lazăr) – soț și soție – preiau în administrare o cabană pierdută undeva în Munții Apuseni. Lucrurile par să meargă bine până când Lucian realizează că tot ce se întâmplă pe munte și la cabană e controlat de Zoli (Bogdan Zsolt), un cap al mafiei tăierilor ilegale de păduri.

Distribuție: András Hatházi, Rodica Lazăr, Zsolt Bogdán

Gen: Dramă, Thriller

Regie: Marian Crișan

 

✓ ACASĂ LA TATA: marți, 6 iunie, de la ora 21:00

Sinopsis

Robert este un scriitor tânăr care trece printr-o criză. Decide să se întoarcă acasă în satul natal, prima dată după trei ani de la moartea mamei sale. Nici înainte nu își vizita părinții pea des și asta se reflectă în relația distantă pe care o are cu tatăl lui. Ajuns acasă, îi întâlnește doi dintre foștii colegi de clasă – pe Petrică – prietenul cel mai bun din copilărie, acum însurat și cu copii – și pe Paula – iubita lui din adolescență. În 24 de ore rescrie toate relațiile: cu tatăl lui, cu prietenul cel mai bun, cu prima iubire, cu trecutul.

Distribuție: Alexandru Papadopol, Ioana Flora, Andi Vasluianu

Gen: Comedie, Dramă

Regie: Andrei Cohn

 

REZERVĂRI:

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

Vino să vezi unele dintre cele mai bune filme românești în aer liber, la înălțime, #PePromenada!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of