Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Workshops for beautiful minds

Evenimente speciale
Se întâmplă

02.10.2017 - 15.10.2017

Orar

L-V: 19:00-20:30; D: 14:00-15:30

Descriere

VREI SĂ FII INSPIRAT TOAMNA ASTA? Fundația Calea Victoriei te invită la Promenada Mall să participi la „Workshops for beautiful minds”, să te bucuri de ateliere cu INTRARE LIBERĂ de machiaj și stil vestimentar, wellbeing, automotivare, astronomie, istoria parfumului, relații publice, bune maniere, istoria religiilor, public speaking, poveștile Bucureștiului, design interior și time management de la oameni de comunicare, actori, istorici, pictori și cercetători simpatici.

Din 2 octombrie și până pe 15 octombrie, la Promenada Mall, lectorii fundației îți vor oferi ateliere intensive, de 40 de minute, care te vor încărca cu bună dispoziție și inspirație. Te încurajăm să-ți urmezi pasiunile nou descoperite: toți participanții la aceste evenimente vor primi cadou vouchere cu reducere de 10% pentru cursurile de la fundație din toamna asta.

Participarea la atelierele din program este gratuită, tot ce trebuie să faci este să fii pe fază și să vii la timp, pentru că locurile sunt limitate.  Ne găsești la nivelul 1, lângă magazinul Altex.

Program evenimente AICI.

L-V: 19:00-20:30

D: 14:00-15:30

 

Accesul este gratuit, nu trebuie decât să te înscrii printr-un email la contact@victoriei.ro.

Te așteptăm cu drag la Mall Promenada pentru multe sesiuni de inspirație și workshopuri interesante!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of