Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

The Gin & Tonic Festival ★Culinaria Street Food Market★

Evenimente speciale
Se întâmplă

15.09.2017 - 17.09.2017

Descriere

Festivalul Gin & Tonic pune în scenă a treia sa ediție.

Succesul edițiilor anterioare ne-au convins să creăm un eveniment și mai energic și grandios, care va avea loc între 15 și 17 septembrie.

Vă vom prezenta cele mai rafinate și răcoritoare cocktailuri cu Gin, pregătite artistic de maeștrii noștri G&T. Iar alături vom servi mâncare sănătoasă, plină de savoare. Iubitorii de Gin din tot orașul se vor bucura de o selecție impresionantă de gin, tonicuri premium, bittere rare, arome fresh și digestive speciale din plante.

Nu poți rata alăturarea de preparate delicioase și G&T, așa că asigură-te că o să încerci deliciile pregătite de food-truck-urile urbane din piață. Poți savura o gustare inedită lângă cocktailul tău în timp ce admiri asfințitul superb, pe muzica următorilor artiști:

15.09 – Sergiu

16.09 –  VRTW Artists cu DJ Bully // UFe // Paulo Profetti

17.09 – Urban Sunsets

 

► Ne vedem de vineri până duminică la Culinaria Street Food Market.
Calea Floreasca 246B.

Să înceapă distracția!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of