Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

MEET UP #PePromenada | WHEN VIOLIN MEETS GUITAR

Muzică
Se întâmplă

20.07.2017

Orar

21:30

Descriere

Joi, 20 iulie, de la 21:30, muzica rock și cea jazz se întâlnesc cu notele clasice la înălțime cu un spectacol complex marca *WHEN VIOLIN MEETS GUITAR*

 

*WHEN VIOLIN MEETS GUITAR*

O călătorie muzicala : Vivaldi, Bach, Queen, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Enescu, Django Reinhardt și mulți alții. Două instrumente, doi muzicieni și o stare de spirit comună: pasiunea pentru muzică.

A fost o surpriză pentru amândoi modul în care muzica rock se poate îmbina cu cea clasică , iar vioara și  chitara se completează reciproc – înfruntarea dintre invențiune și armonie, ca să-l parafrazăm pe Vivaldi. Este și libertatea de a cânta și a ne alege muzica – aceea care ne-a impresionat de-a lungul timpului sau care credem ca face parte din acea „muzica perenă”, indiferent de gen.

Pentru un artist , cele mai plăcute momente sunt probabil acelea când reușești să transmiți și să ”atingi” un public receptiv. Paganini spunea că trebuie să simți foarte mult pentru ca cel care te ascultă să poată simți ceva. Unii consideră poate că muzica rock și jazz nu se ridică la înălțimea celei clasice sau , dimpotrivă, muzica clasică este ceva desuet și plictisitor. Încercăm  să umplem acest gol cântând în spații atipice , precum festivaluri de stradă, parcuri sau muzee – de ce nu, un castel medieval sau o salină –  în căutarea acelui  public divers și curios . De la Opera Romana pana la Vama Veche nu e decat un pas 🙂

 

REZERVĂRI:

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

Accesul este liber.

20july_800x450px

Let’s jazz up #PePromenada!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of