Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

MEET UP #PePromenada | Sllash & Doppe și Sax Machine

Muzică
Se întâmplă

13.07.2017

Orar

21:30

Descriere

#PePromenada weekend-ul începe de joi! Hai să petrecem încă o seară fun în grădina noastră urbană, la înălțime!

 

Joi, 13 iulie, de la ora 21:30, Sllash & Doppe și Sax Machine dau startul weekend-ului mai devreme, cu un super show LIVE pe care nu trebuie să-l ratezi.

 

Line-up:

 

*Sllash & Doppe*

Duo-ul Sllash & Doppe a debutat în 2009 când au obținut locul 1 pentru cel mai bun grup DJ, iar în 2010 pentru „Best duo electronic music”. În momentul de față se focusează pe producție, dovada rezultatului lor stă numărul de evenimente din țară și afara ei unde au cerere și se reîntorc. În 2017, Sllash & Doppe aniversează 10 ani de la debut la două dintre cele mai importante festivaluri din Romania: Airfield Festival și Untold – desemnat “Best Major Festival” din Europa. Datorită stilului eclectic și jucăuș, au reușit să între în playlisturile celor mai importanți DJ din lume precum Martin Solveig.

sllash

 

*Sax Machine*

„Sax Machine” este numele de scenă al lui Lorand, care este un muzician foarte talentat, încă de mic a simțit nevoia de fi un inovator. El a absolvit pe rând liceul de artă din Tg. Mureș, apoi Academia de muzică ‘Gheorghe Dima’ din Cluj-Napoca. Reușind interpretări și accente deosebite ale unor piese de notorietate, creează momente speciale. Astfel este frecvent invitat la diferite evenimente și cluburi unde este o apariție deosebită.

sax machine

 

REZERVĂRI:

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

Accesul este liber.

sllash_800x450px

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of