Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

MEET UP #PePromenada | Marius Onuc și Amadeea Violin

Muzică
Se întâmplă

06.07.2017

Orar

21:30

Descriere

Pentru că nimic nu se compară cu un weekend început de joi, ne pregătim pentru încă o seară de joi fun #PePromenada!

 

De data aceasta joi, 6 iulie, de la ora 21:30, Marius Onuc și Amadeea Violin dau startul weekend-ului mai devreme, cu un super show LIVE pe care nu trebuie să-l ratezi.

 

Hai și tu, distracția e garantată de:

 

*Marius Onuc*

DJ, producător, manager Dance FM și gazdă a matinalului Pro FM, Marius Onuc este mereu parte din cele mai mari evenimente din România. Este singurul DJ român care a performat în cunoscutele show-uri Swedish House Mafia și Sensation White.

De-a lungul timpului, a împărțit pupitrul de DJ cu artiști precum: Eric Prydz , Pete Tong, Fedde Le Grand, Hardwell, Claptone, Denis Ferrer, Tom Novy, Joris Delacroix, Roger Sanchez, Ernesto Ferreyra, Solomun, Miguel Campbell, Pig & Dan, Phil Weeks și mulți alții.

 

*Amadeea Violin*

Amadeea este unul dintre cei mai buni și versatili violoniști de pe scena artistică a momentului. Cu peste 21 de ani de studiu al muzicii clasice, este un artist pasionat, dedicat viorii sale, care spune o poveste prin fiecare melodie pe care o interpretează.

Artista și-a dezvoltat foarte bine atât partea interpretativă cât și cea de show, reușind să creeze o atmosferă unică care strânge publicul în jurul ei și îl face să dorească să o vadă și să o asculte din nou. A colaborat cu DJ cunoscuți atât pe plan național, cât și internațional, iar în 2013 a fost semnifinalistă a show-ului TV “Românii au talent” alături de un grup de dansatori.

Stilul său electrifiant a fost apreciat și la nivel internațional, Amadeea fiind invitată să cânte pe mari scene din Croația, Elveția, Germania, Austria, Turcia, Polonia, Franța, Cipru, Liban, Bulgaria, Italia, Belgia, Canada, Thailanda, Ibiza, Dubai sau SUA.

 

Află detalii -> AICI

 

REZERVĂRI:

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

Accesul este liber.

mo_800x450px

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of