Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

FESTIVALUL FILMELOR ROMÂNEȘTI cu Cristi Puiu

Film pe terasă
Se întâmplă

11.09.2017 - 17.09.2017

Orar

20:00

Descriere

CINEMA-ul în aer liber se întoarce pe terasa Promenada Mall!

În perioada 11 – 17 septembrie 2017, de la ora 20:00, deschidem sezonul filmelor #PePromenada cu Festivalul Filmelor Românești cu Cristi Puiu, în cadrul căruia vor rula cele mai populare producții autohtone recente, după următorul program:

În plus, la deschiderea evenimentului Festivalul Filmelor Românești îl vom avea ca invitat special pe Paul Negoiescu, regizorul comediei „Două lozuri”. 

Dar hai să aflăm mai multe despre filmele care rulează la festival:

 SIERANEVADA: vineri, 15 septembrie, de la ora 20:00

Sinopsis:

Acțiunea din „Sieranevada” are loc la trei zile de la atentatul din redacția publicației de satiră pariziene, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui lui Lary, un medic trecut de 40 de ani. Urmează ca acesta să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunită cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Distribuție: Mimi Brănescu, Bogdan Dumitrache, Dana Dogaru, Andi Vasluianu, Judith State, Eugenia Bosânceanu, Ioana Crăciunescu, Simona Ghiță

Gen: Dramă, Comedie

Regie: Cristi Puiu

 Două lozuri: luni, 11 septembrie, de la ora 20:00

Sinopsis:

Două lozuri, în regia lui Paul Negoescu („O lună în Thailanda”), îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, și spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49…

Distribuție: Dorian Boguta, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol

Gen:  Comedie

Regie: Paul Negoescu

 

 Ultima zi: duminică, 17 septembrie, de la ora 20:00

Sinopsis:

Adrian, un bărbat dintr-un oraş de provincie, s-a hotărât să se călugărească. Primarul, poliţistul şi liderul Asociaţiei Tinerilor Creştini din oraş îşi conduc prietenul pe drumul spre mănăstire. Primarul, regizor amator, se oferă să filmeze călătoria, dar el are şi nişte planuri secrete pentru Adrian.

Distribuție: Mimi Brănescu, Gabriel Achim, Doru Ana, Adrian Văncică

Gen:  Comedie, Thriller

Regie: Gabriel Achim

REZERVĂRI:

  • Locuri la terasa TrickShot: 0756143303
  • Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468
  • Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

Te așteptăm la Promenada Mall, pentru o adevărată experiență cinematografică!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of