Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Concert CHICANE //GOLAN // OK Corral #PePromenada

Muzică
Se întâmplă

18.08.2017

Orar

20:00

Descriere

Pe 18 august, de la 20:00, Promenada și Masqué ne invită la dans #pePromenada alături de prolificul producător britanic Chicane.

*CHICANE*

Un indubitabil hit maker, Chicane nu mai are nevoie de nicio prezentare deoarece hiturile ”Love On The Run”, ”Saltwater” și ”Offshore” vorbesc de la sine, așezându-l printre cei mai apreciați producători Dance din ultimii 30 de ani. Chicane fascinează prin talentul său sonic, a cărui mostră perfectă este albumul ”The Sum of Its Parts”, din care extrasele ”Going Deep” și ”Sunstroke” revoluționează deja ringurile de dans din întreaga lume.

Seara de 18 august va fi completată de ritmurile si vibe-uri locale ale celor colectivului nudisco electronica GOLAN și proiectul nufunk house OK Corral, fondat deTiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania și Thornado), care vor da start petrecerii începând cu ora 20:00!

Intrarea se face pe bază de invitație, valabilă pentru 2 persoane. Poți intra în posesia acesteia de la Info Point Promenada Mall, de la parter sau de la Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade 16). Nu uitați, accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Te așteptăm să iei parte la o porție de distracția bine meritată și să te relaxezi într-o atmosferă potrivită verii la concertul Chicane! Join us #PePromenada și nu uita de dress code: summer chic ☺

chicane_1900x850px

 

Let’s meet up #PePromenada!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of