Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Alege COSMOPOLIS – Un oraș numit acasă!

Evenimente speciale
Se întâmplă

10.03.2017 - 23.03.2017

Descriere

Ești în căutarea locuinței perfecte? Descoperă complexul rezidențial Cosmopolis la stand-ul special amenajat în mall Promenada!

 

În perioada 10-23 martie reprezentanții Cosmopolis te așteaptă în Promenada, la standul de la parter (în fața magazinului C&A), unde pe lângă toate informațiile și sprijinul de care ai nevoie, ți-au pregătit și o surpriză:  vizitele programate la stand, vor beneficia la cumpărare de o BUCĂTĂRIE GRATUITĂ; COMPLET MOBILATĂ.

 

Grăbește-te să-ți faci o programare! Ai o mulțime de motive pentru care să alegi complexul rezidențial Cosmopolis:

 

✓ este un ansamblu rezidențial care are toate caracteristicile unui oraș European vestic.

 

✓ locuitori săi se bucură de toate avantajele vieții într-o mare capitală, dar în maximum de siguranță, confort și liniște, și înconjurați de spații verzi.

 

Cosmopolis-(150)

 

✓ în cadrul complexului se regăsește un mix unic  parcuri și locuri de joacă, plajă privată pe lacul natural din apropiere 7 piscine exterioare, perfecte pentru zilele și serile toride de vară, facilități pentru sport și recreere în aer liber precum terenuri de baschet, fotbal și de tenis, aparate de fitness exterior, mese de ping pong și alei special amenajate pentru jogging.

 

Cosmopolis-(42)

 

✓ în Cosmopolis și tot pentru confortul locuitorilor săi, s-a deschis pentru prima oara în România, un strip mall de peste 4500mp. Cosmopolis Plaza include un supermarket, farmacie, cafenele și restaurant, magazine de delicatese tradiționale și internaționale, cramă, cabinet veterinar, salon de înfrumusețare, solar, florărie, curățătorie de haine, croitorie și spălatorie auto.

 

✓ locuitorii din Cosmopolis găsesc aproape de casă, tot în interiorul complexului, gradiniță privată, scoală elementară și centru de arte pentru copii.

 

✓ în curând, în parteneriat cu dezvoltatorul proiectului, Opus Land Development, primăria Ștefănești va deschide și o scoală publică.

 

transportul public spre oraș este asigurat prin intermediul autobuzelor și microbuzelor dedicate, care circulă regulat spre stațiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera și în weekend la Baneasa Mall.

✓ accesul este controlat și paza asigurată de BGS este 24/24h.

 

✓ gama de locuințe din complex este una extreme de variată: garsoniere, apartamente tip studio, apartamente 2 camere, apartamente 3 camere și vile alipite (townhouses) sau individuale. Prețurile în cadrul Cartierului rezidențial Cosmopolis încep de la 700 de euro/ metru pătrat brut, variind în funcție de etaj și tipul clădirii, utilitățile și finisajele fiind incluse în preț.

 

✓ toate imobilele din cadrul Ansamblului rezidențial Cosmopolis sunt noi, construite cu materiale de cea mai bună calitate, cu risc seismic ZERO

 

✓ Cosmpolis pune la dispoziția clienților săi serviciul de “after-sales” prin care se acordă suport în materie de chestiuni administrative.

 

✓ ansamblul rezidențial Cosmopolis este în momentul de față considerat, datorită tuturor caracteristicilor, avantajelor și beneficiilor oferite, cel mai prolific și apreciat proiect imobiliar românesc, lucru certificat și de multitudinea de premii naționale și internaționale.

 

 Descoperă mai multe pe www.cosmopolis.ro!

 

bannere site_banner site 980 x 450 px
Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of