Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

De la un apartament „normal” la un apartament „wow”

24 iunie 2015

Un colț de perete cu fotografiile familiei, de la cele vechi, ale străbunicii, până la câteva imagini pe care le-ai pus inițial pe Instagram, fiecare cu o ramă diferită, unele groase, unele subțiri, unele albe, unele negre. O pernă imprimată cu o fată cu ochii mari, care face un balon roz din gumă, care aduce aminte de imaginea iconică a Margaretei Pâslaru în anii ’60. Un poster pus deasupra mesei din bucătărie, cu un mesaj care să-ți aducă mereu aminte că desertul e cea mai importantă parte a prânzului. Nu e greu să transformi un apartament dintr-unul clasic, într-unul super cool. Trebuie doar să fii atent la detalii.

O vizită la H&M Home (nivel 1) din Promenada poate fi o sursă de inspirație în această direcție. Uite ce piese must-have am ales noi din noua colecție. Pentru apartamente care să-ți reflecte personalitatea.

Huse de perne cu mesaje și animăluțe

colaj perne

Canapeaua ta poate arăta altfel în fiecare zi: joacă-te cu mesajele de pe pernuță, schimbă-le în funcție de starea ta și înfrumusețează-ți living-ul cu niște huse cu animăluțe.

Un duș ca o baie în mare

dus

Visează în fiecare dimineață la duș datorită acestei perdele cu imprimeu oceanic și cu un mesaj care o să-ți dea un ego boost garantat: ești frumos în fiecare zi, mereu!

Un somn între buline

buline

Și nu o să te mai trezești niciodată prost-dispus.

Prosoapele care înveselesc toată bucătăria

colaj prosoape

Care o să-ți readucă aminte, de fiecare dată când te ștergi pe mâini, că gătitul e o plăcere!

Mici minuni ca cele de mai sus pot schimba complet aerul unui apartament. Vino să le alegi la H&M Home din Promenada, sunt sute de idei care te așteaptă!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of