Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

De ce iubim mierea

29 noiembrie 2016
de-ce-iubim-mierea

Pe lângă gustul deosebit și faptul că este alegerea numărul 1 când vine vorba de îndulcirea ceaiului, mierea are numeroase beneficii pentru frumusețe și sănătate, fiind considerată o comoară nutrițională cu valoare medicinală. Iată 4 dintre ele:

#1. Energizant natural. Mierea este o sursă excelentă de energie. Fiind un îndulcitor natural, neprocesat, intră rapid în sânge și îți dă energia de care ai nevoie, mai ales înainte de antrenamentele sportive.

#2. Ajută memoria. Mierea este plină de antioxidanți care pot ajuta la prevenirea deteriorării celulelor.  De asemenea, facilitează absorbția de calciu în organism, ajutând creierul să proceseze gândurile și să ia decizii.

#3. Ameliorează tusea. Mierea este principalul remediu împotriva răcelilor, dar și a prevenirii lor. Ajută în special la ameliorarea tuselor, protejând gâtul.

#4. Somnifer natural. Pentru nopțile cu insomnii, mierea este răspunsul, deoarece ridică nivelul de insulină și serotonină. Astfel, corpul se simte mai fericit, convertind serotonina în melatonină, ceea ce ajută la somn.

Convinge-te singur de proprietățile mierii cu produsele pe care le găsești în mierea 100% naturală, de cea mai bună calitate, de la Remedia Vert și la Christmas Market (nivel -1, până pe 24 dec.) în Promenada!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of