Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

De ce este micul dejun marea masă a zilei

27 martie 2017

Foto: Manufaktura by Don Cafe

 

Indiferent de preferințe alimentare, diete, regimuri sau mod de viață, specialiștii recomandă la nesfârșit: nu sări peste micul dejun. Este cea mai importantă masă a zilei pentru că îți poate oferi toată energia de care ai nevoie pe parcursul întregii zile.

Există chiar și o vorbă din popor care spune “să mănânci dimineața ca un rege și seara ca un cerșetor”. Chiar și la dietă, poți mânca o prăjitură, cu condiția să o mănânci la micul dejun.

Mulți dintre noi trisăm și păcălim micul dejun cu o cafea băută în grabă, transformându-ne în victime sigure ale foamei și mâncatului excesiv la ore nepotrivite. Fă o schimbare începând chiar de azi, motive sunt o mulțime. Iată-le pe cele mai bune:

✓  micul dejun accelerează metabolismul și încurajează arderea de calorii pe tot parcursul zilei.

✓  micul dejun creste aportul de nutrienti: cantitatile de fibre, de vitamine si minerale in special calciu, fier si magneziu sunt mai ridicate în cazul celor care consumă micul dejun.

✓  micul dejun reglează ceasul biologic al organismului și ajută la prevenirea apariției senzației de foame la momente nepotrivite din zi.

✓  micul-dejun îmbunătățește memoria și nivelul de concentrare: cei care iau micul dejun au și o stare spirituală mai bună pe tot parcursul zilei.

✓  micul-dejun contribuie la menținerea greutății optime și scade tendința de îngrășare, care apare odată cu vârsta sau în perioadele de stres.

 

Așadar, e timpul să-ți pui sănătatea pe primul loc și să te bucuri de micul dejun în fiecare dimineață. Ai o mulțime de bunătăți din care poți alege la cea mai nouă locație din mall PromenadaManufaktura by Don Cafe:

1

După un mic dejun copios, tot aici, poți savura cafeaua mult-așteptată. Ce preferi? Espresso, Cappuccino, Latte?

2

Mai mult, un mic dejun copios la Manufaktura by Don Cafe Promenada vine la pachet cu fresh-ul preferat! Petrece-ți diminețile în mall Promenada în perioada 25 – 31 martie și ai energie garantată pentru toată ziua cu un fresh din partea casei.

3

Diminețile bune încep la Manufaktura by Don Cafe Promenada (parter, intrarea Barbu Văcărescu)!

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of