Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cum îmbrăcăm copiii pe timp de caniculă

11 iulie 2017

Copiii sunt mai puțin rezistenți la căldură decât adulții. Se încălzesc repede, iar pe timp de caniculă pot ajunge ușor la pragul de deshidratare. Cu atenția și hăinuțele potrivite îi puteți proteja de căldura excesivă din această perioadă:

✓  cele mai bune ore de ieșit afară, la joacă, în acestă perioadă sunt: 8-11 și după ora 16:00.

✓  sticla cu apă nu trebuie să lipsească celui mic.

✓  copilul nu trebuie lăsat în mașina parcată, nici pentru câteva minute. Temperatura din interor poate să ajungă la peste 50 de grade în secunde.

✓  ținuta celui mic trebuie să fie asemănătoare cu a ta. De exemplu, pe timp de caniculă, pentru fetițe este suficient o rochiță, iar pentru băieți pantaloni scurți cu un tricou.

1

Nanos

2

Nanos

 

✓  recomandarea specialiștilor este ca toate hăinuțele copilului, dar în special cele alese pe temperaturi caniculare, să fie confecționate din materialele 100% naturale precum inul sau bumbacul. Acestea permit pielii să respire, absorb transpirația și previn iritația provocată de căldură.

3

Nanos

4

Nanos

 

✓  indiferent de temperatura de afară, în camera copilului nu trebuie să fie mai mult de 22-23 de grade (vara), iar hăinuțele pentru somn trebuie să se limiteze la un body cu mânecă scurtă.

5

Nanos

 

✓  din costumația copilului pentru vreme caniculară nu trebuie să lipsească pălăria de soare. Pălăriile sau șepcile cu bordura largă sunt cele mai recomandate pentru că protejează atât fața cât și gâtul.

6

Nanos

Alege cele mai inspirate haine și accesorii pentru copilul tău la Nanos Promenada (nivel -1)! Lejere, frumoase și doar din materiale naturale, hăinuțele Nanos sunt pentru toate vârstele, iar colecția de vară 2017 îi ajută pe cei mici să facă față cu brio căldurilor din acestă perioadă.

 

În plus, până pe 31 august 2017, hăinuțele din colecția de vară sunt reduse cu până la 30% la Nanos, exclusiv în Mall Promenada!

websiteevenimente980

 

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of