Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cu o oală sub presiune gătești întotdeauna cu pasiune

21 februarie 2017
site_1302x582

Ne place sa mancam gustos si sanatos, dar sa nu petrecem prea mult timp in bucatarie, gatind si curatand apoi cu orele. Pentru ca intr-adevar, gatitul traditional cere timp, din fericire nu este singura optiune, atata vreme cat exista gatitul sub presiune.

Metoda moderna de gatit cu ajutorul unei oale sub presiune imbina perfect utilul cu placutul si iti ofera gustul traditional si savuros, intr-un timp adaptat erei vitezei.

Desi prima oala sub presiune a fost inventata in 1679 de fizicianul francez Denis Papin, abia in secolul al XX-lea a ajuns sa fie folosita in scopul in care a fost gandita, la inceput servind ca ustensila de sterilizare.

Acest lucru s-a datorat faptului ca, initial, a plutit in aer o reticenta cu privire la noul tip de vas pentru gatit. Cine stie ce se putea intampla cu o ustensila sub presiune? Cu tot scepticismul mai mult sau mai putin fondat, tehnologia a avansat extrem de mult incat, modelele de oale sub presiune din zilele noastre – printre care si oala sub presiune Zokura, sunt 100% sigure pentru gatit.

In aceasta idee, a sigurantei depline la folosire, oala sub presiune Zokura a fost gandita cu 5 sisteme de siguranta, mai multe decat cele oferite de majoritatea produselor similare.

Asa se face ca, fara risc si fara stres, putem gati rapid, simplu, sanatos si mai ales gustos, lasand treaba complicata in seama unui ajutor de nadejde. Asadar, pe langa Siguranta in folosire, principalele caracteristici si beneficii ale oalei sub presiune ZOKURA si ale gatitului cu ajutorul acesteia sunt:

Calitate si Rezistenta, fiind fabricata din cel mai bun otel inoxidabil 18/10;

Garantia de 10 ani, care deriva din primele doua caracteristici si pe care le dovedeste ani la rand, la fiecare folosire.

Economie: salvezi 70% timp si 50% energie! Este ideala pentru prepararea mancarurilor ce necesita timp indelungat de gatire (ciorbe, feluri de mancare care contin carne, legume sau ingrediente uscate- fasole, de exemplu).

Sanatate si Savoare: nutrientii, mineralele si vitaminele sunt pastrate, iar savoarea va fi deplina. Aromele se intrepatrund la abur si sub presiune (niciuna nu paraseste incinta), intr-un timp mai scurt de pregatire.

Gatire uniforma: oala asigura distribuirea optima a caldurii pe toata suprafata vasului, fara sa arda mancarea si fara sa fie nevoie sa amesteci continuu.

Versatilitate: oala este compatibila cu toate tipurile de plita, inclusiv cea pe inductie.

Flexibilitate: poate fi folosita si ca o oala normala, fiind prevazuta si cu un capac din sticla.

Precizie la folosire, incurajand respectarea retetelor prin gradatiile de pe peretii interiori ai vasului.

Usurinta in utilizare si intretinere.

Curatenie in lucru: nu faci deranj, mizerie (aragazul ramane curat), nu se imprastie mirosurile si ai mai putine ustensile de spalat.

Iar lista este deschisa, fiind o ustensila necesara in orice bucatarie in care se gateste intensiv. Daca iti doresti o schimbare in bine a stilului de gatit, cu mai mult timp pentru tine, dar fara sa faci rabat de la gust, atunci oala sub presiune Zokura este ceea ce ai nevoie.

Iar in cazul in care iti mai lipseste doar un argument pentru a da o fuga la KitchenShop - cel mai cool magazin cu produse pentru gatit, iti spunem ca toata luna Februarie o gasesti la un pret REDUS cu 30%!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of