Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cu fetele, la petrecerea în pijamale

3 octombrie 2017

Girls just wanna have fun. Când a fost ultima dată când tu și prietenele tale ați organizat o petrecere în pijamale? Dacă stai să te gândești, înseamnă că e cazul pentru o seară cu fetele.  Ca să îți venim în ajutor cu organizarea, ți-am pregătit câteva sugestii pentru o noapte de ținut minte.

Outfit

Recomandăm materiale foarte pufoase și imprimeuri drăguțe. Uite ce am găsit la Oysho, în Mall Promenada, pentru voi:

Activități 

Puteți petrece quality time împreună, făcându-vă cele mai tari măști. Noi le recomandăm pe cele de la Sephora din Mall Promenada și vă spunem că cele de sezon ne plac cel mai mult.

Saaaaau. Ce ziceți de niște board games? Sunt fun, easy to play și mereu altfel. Suntem siguri că veți fi fascinate de ilustrațiile din Dixit, sau vă va plăcea să negociați schimbul de resurse la Catan, sau și mai bine, veți trăi suspansul turnulețului care stă să cadă la fiecare pas, din Jenga.  Oricare dintre ele vă surâde, le găsiți la Diverta în Mall Promenada.

 

Meniu

Duuuuulciuri!!! Dar să nu mai spuneți nimănui. Hai să vă facem poftă. Ce ziceți de niște gogoși de la Donuteria? Mnom.

Bineînțeles, șampania nu trebuie să lipsească. Fiecare întâlnire a fetelor e o ocazie specială și trebuie sărbătorită cum se cuvine. Sigur veți găsi toate sortimentele care vă plac la Wine&Company din Mall Promenada.

Planul e pe jumătate făcut. Rămâne doar să vă alegeți o seară și un loc cozy și noaptea fetelor poate începe.

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of