Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Ce cadouri să faci pentru nou născuți?

16 februarie 2017

Ai devenit recent mătușă sau cea mai bună prietena cea mai bună tocmai ce a născut? Partea cea mai frumoasă atunci când apare un copil nou în viața ta, care nu este al tău, este faptul că acum te poți plimba prin magazinele cu produse de copii, care sunt extrem de drăgălașe. Poți cumpăra cadouri pentru micul ghemotoc și ziua ta, sigur, va fi mult mai bună!

Așa că dacă te găsești în poziția în care trebuie să faci un cadou pentru un nou născut, trebuie să știi că, în primul, rând e nevoie să fii practică. Mămica va  bombardată cu fel de fel de daruri și este important să fie folositoare, nu doar simpatice.

Însă, fii fără grijă, căci am găsit magazinul perfect unde le poți îmbina pe cele două: Next Kids în Promenada, unde până pe 28 februarie ai și 60% reducere! Hai să vedem ce poți cumpăra

Body-uri și pijamale:

Bebelușii mici sunt schimbați des, iar mămica va avea nevoie de cât mai multe body-uri ca să nu fie nevoită să spele și să calce în fiecare zi:

Pentru Fetițe

bodyf

Pentru Băieței

bosyb

Unisex

body-unisex

Un sac de dormit:

E important ca cei mici să fie feriți de factori exteriori și să se simtă confortabili și călduroși, mai ales dacă sunt născuți iarnă. Iată cât de adorabili sunt acești saci de dormit:

sac-de-dormit

Bavete

Nu te gândi neaparat la lucruri pe care să le folosească imediat. Cel mic crește cât clipești, iar, cel puțin, pentru următorii 2 ani, părinții vor avea nevoe de tot felul de accesorii:

Pentru Fetițe

711-919s

Pentru Băieței

709-995s

Hăinuțe super adorabile

Hai că nu trebuie să fii 100% practică. Sunt prea multe hăinuțe care te vor face să exclamezi ‘aawww’ așa că poți ceda tentației. Uită-te doar la pozele astea:

Pentru Fetițe

hainute-fetite

Pentru Băieței

hainute-baietei

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of