Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Ce cadouri le oferim copiilor de 1 iunie

22 mai 2017

Ziua tuturor copiilor se apropie!

Anul acesta 1 iunie are o însemnătate specială chiar și pentru noi, fiind primul în an în care această zi specială este desemnată zi liberă de la stat pentru a o petrece într-un mod cât mai special alături de copiii noștri.

1 iunie a avut, are și va avea mereu o semnificație aparte pentru cei mici, fiind pe picior de egalitate cu ziua lor de naștere. Din acest motiv, copiii așteaptă un cadou special în acestă zi.

La magazinul SMYK All for kids din Promenada (nivel -1), părinții și bunicii care vor să-i surprindă plăcut pe prichindei, găsesc inspirația de care au nevoie pentru cadoul ideal. Vara este lungă, iar o jucărie aleasă cu înțelepciune se poate transforma în activitatea lui preferată pe parcursul întregului sezon.

În plus, până pe 29 mai, SMYK All for kids a pregătit oferte speciale și reduceri de până la 40% la cele mai inspirate idei de cadouri pentru copii. Iată doar câteva:

 

☺ jocuri

1

☺ jucării de interior

2

☺ jucării de exterior

3 

☺ jucării educative

4

Alege cele mai frumoase cadouri pentru copii la SMYK All for kids Promenada!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of