Noriel

Magazinul de jucării Noriel se adresează copiilor, dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării Noriel se pot alege de la păpuși și accesorii, figurine de acțiune, jocuri creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși. Cu Noriel ai liber la Joacă!

7 Seconds

Servicii complete și profesionale de ceasornicărie: reparații și o gamă variată de accesorii, de la curele, la brățări până la bijuterii pentru ceasuri.

Specialiștii 7 Seconds vă așteaptă pentru repararea, curățarea și înfrumusețarea bijuteriilor.

Babyna

Magazinul Babyna este un magazin multibrand cu produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0 luni și 14 ani.
Mărcile de renume pe care le comercializam sunt : MAYORAL – SPANIA, FRODDO – CROAȚIA , CROCS – USA , CONDOR – SPANIA , HATLEY – CANADA,
WORLD OF COLORS – BRAZILIA și multe altele.

Vă așteptăm cu drag !

Stefanel

Brandul de origine italiană STEFANEL s-a născut în 1958,iar amploarea dezvoltării business-ului din cei peste 50 de ani de când activează pe piața de fashion retail se datorează faptului că produsele STEFANEL sunt expresia celor mai înalte standarde de calitate și inovație. Iar rafinamentul și eleganța italiană sunt repere pe care STEFANEL le respectă cu strictețe.

STEFANEL a intrat pe piața din România în 1991, într-un moment în care niciun alt retailer de modă străin nu era prezent pe piața locală.

Tissot

 

Tissot, cu semnatura „Inovatie prin traditie”, s-a aflat in elita maiestriei si inovatiei orologere inca de la infiintarea sa, in 1853, de catre Charles-Felicien Tissot si fiul sau, Charles-Emile.

De atunci si pana in prezent, Tissot a surprins publicul prin inovatiile sale. Spiritul neobosit de pionierat in domeniul orologer a condus la transformarea unei afaceri mici, din oraselul elvetian Le Locle, la o companie de renume international ale carui produse sunt prezente in peste 160 de tari. De la primul ceas de buzunar, cu doua zone de timp, din 1853, pana la dezvoltarea tehnologiei tactile T-Touch, Tissot a prezentat de-a lungul timpului o serie de premiere in materie de tehnologie, materiale si design, chiar si crearea de ceasuri din piatra, lemn si sidef.

In calitate de cronometror oficial al FIBA, AFL, MotoGP, FIM Superbike si al campionatelor mondiale de ciclism, scrima si hochei, Tissot se angajeaza sa respecte traditia, subliniind valorile sale fundamentale de performanta si precizie, totodata stabilind noi standarde.

De-a lungul timpului, mai multe personalitati au purtat ceasuri Tissot, printre care Elvis Presley, Grace Kelly, Nelson Mandela, actrita Sarah Bernhardt sau cantareata Carmen Miranda.

Cu o gama variata de ceasuri de calitate foarte buna, la un pret atragator in comparatie cu alte branduri elvetiene, Tissot continua sa isi ia in serios angajamentul de a face calitatea excelenta accesibila.

Astazi Tissot este membru al Swatch Group, cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri din lume si este in prezent liderul producatorilor de ceasuri elvetiene traditionale ca numar de bucati vandute anual.

 

Pentru mai multe detalii: www.cellini.ro/brand/tissot