Inglot

Concernul internațional de produse cosmetice a fost înființat în urmă cu peste 30 de ani si este prezent în peste 500 de magazine din toata lumea. INGLOT este cu precădere specializat pe fabricarea de produse cosmetice profesionale, de înaltă calitate, la prețuri competitive.

În procesul de fabricare se pune accentul pe utilizarea celor mai bune ingrediente și a unor materii prime atent selecționate. Nu este permisă testarea pe animale.

Împreuna cu makeup artiști recunoscuți, INGLOT dezvoltă permanent noi texturi și culori, pentru a se alinia la tendințele actuale.

NALA

NALA este mai mult decât un retailer de cosmetice. NALA este un retailer european de cosmetice naturale realizate artizanal cu pasiune de experții noștri din ingrediente atent selectate.

100% handmade

Credem că produsele realizate artizanal cu pasiune sunt potrivite unui stil de viață sănătos și activ. Toate rețetele produselor noastre sunt alese cu grijă, astfel încât corpul, tenul și părul tău să beneficieze de proprietățile ingredientelor naturale.

 

100% ingrediente naturale, vegane

Prețuim stilul de viață sănătos și credem că ingredientele naturale, vegane, combinate în produse realizate artizanal ne ajută să avem pielea sănătoasă pe termen lung. Produsele noastre nu conțin ingrediente de origine animală, sunt 100% vegane, potrivite stilului tău de viață activ.

 

NALA – cosmetice naturale, realizate cu pasiune din ingrediente vegane!

 

www.nala.ro

https://www.facebook.com/nalacosmetics/

https://www.instagram.com/nala_natural_cosmetics/

The Body Shop

Fondat în 1976 în Brighton, Anglia, de Anita Roddick, The Body Shop® este un brand global de frumusețe, care are peste 3000 de magazine în peste 60 de țări.

The Body Shop® urmarește să facă diferența pozitivă în lume oferind în magazinele proprii produse cosmetice de înaltă calitate, pe bază de ingrediente naturale și inspirate din natură, pentru îngrijirea tenului, a corpului, a părului și de machiaj, fabricate în mod etic și sustenabil.

The Body Shop® a fost prima companie internațională de cosmetice care a introdus comerțul echitabil în industria cosmeticelor și a produselor de îngrijire corporală în 1987. Prin programul unic Community Fair Trade (CFT), The Body Shop® se aprovizionează cu cele mai rafinate ingrediente naturale brute și accesorii din toate cele patru colțuri ale lumii, cu angajamentul de a face comerț just cu mici fermieri, artizani tradiționali și cooperative rurale, experți în domeniul lor.

Cacao din Ghana, ulei de marula din Namibia, alcool din Ecuador, ulei din nucă de cocos din Samoa, cânepă din Anglia, ulei din arbore de ceai din Kenya sunt doar câteva dintre punctele de reper de pe harta Community Fair Trade, în continuă expansiune în următorii ani.

body-shop_tea-tree

GNC Live Well

GNC stabileste standardele in industria suplimentelor nutritive prin respectarea in alcatuirea fiecarui produs a cantitatilor declarate pe etichete si a calitatii tuturor ingredientelor folosite, atat din punct de vedere al puritatatii, cat si al sigurantei in utilizare si eficienta, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetari in domeniul suplimentelor nutritive.

La fel cum compania noastra s-a dezvoltat de-a lungul anilor, si angajamentul asumat pentru o viata mai buna a fost respectat.

GNC este cea mai mare companie din lume, din domeniul suplimentelor, devotata exclusiv in ajutarea imbunatatirii calitatii vietii tuturor clientilor sai.

De la studii stiintifice si descoperirea de produse noi pana la procedurile de producere si ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare sa-si asume o abordare riguroasa pentru asigurarea calitatii produselor noastre. Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interactiunea cu clientii nostri atat in magazinele specializate, cat si dupa achizitionarea suplimentelor promovate de GNC.