Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Cadouri pentru Ion și Ioana

5 ianuarie 2018

În România sunt aproape două milioane de sărbătoriți în ziua de Sf. Ioan. La un calcul deloc complicat, putem spune că sigur ai cel puțin un Ion și o Ioana cărora le vei ura un „La mulți ani!”, plus alte gânduri bune.

Cu siguranță, după aceste urări va urma și o petrecere, unde vă veți distra cu toții de minune. Hai să vedem cu ce cadouri îi poți bucura pe sărbătoriți!

 

O pereche de căști

Cam atât de fericit este orice prieten care primește o pereche de căști. Ele sunt recomandarea noastră de pe primul loc.

 

Un onesie nebun

Cadourile un pic ieșite din comun sunt de neuitat și de păstrat. Un onesie comod, cu un personaj trăsnt va fi trecut automat în topul cadourilor de cumpărat.

 

O jucărie de pluș

Se poate întâmpla ca sărbătoriții să fie și copii. De aceea, punem pe lista cadourilor și o jucărie de pluș. Mai ieșit din comun ar fi să dăruiești unei persoane în toată firea un astfel de cadou. Sigur își va aminti un pic de fericirea de a fi copil 😀

 

Dulciuuuuuri!!!

Cui nu-i plac dulciurile!? De asemenea, nu spune nimeni că sunt prea multe prăjituri sau bomboane la o zi onomastică. Noi le super recomandăm!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of