Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Bucură-te de REDUCERI în stilul Promenada!

31 ianuarie 2017

La mall Promenada s-au anunțat primele reduceri din acest sezon și, de mai bine de o lună, ne bucurăm din plin de ele.

Am văzut prețurile scăzând de la -30%  la  -70%, piese hot dorite înainte de reduceri la prețuri de invidiat, cele mai bune prețuri la echipamentele pentru sporturile de iarnă, articole pentru casă și electrocasnice la care râvneam de mult numai bune de luat acasă și gadgeturi care să ne ușureze viața, dar nu și portofelul… Și totuși, ce e mai bun acum urmează să se întâmple!

În ultima lună de reduceri (februarie), te bucuri de reduceri finale în stilul Promenada! Ce înseamnă asta? Că îți oferim ceva în plus la shopping, așa cum ne place să credem că te-am obișnuit.

îți oferim vouchere în valoare de 100 Lei pentru cumpărături de minimum 1.000 Lei*. Te așteptăm la Info Point cu bonurile fiscale și îți dăm pe loc voucherul de cumpărături, valabil în magazinele partenere (Massimo Dutti, Zara, Zara Home, Oysho, Bershka, Stradivarius).

1

*Voucherele se acordă pentru bonuri din aceeași zi a căror sumă este egală sau depășește 1.000 Lei. Voucherele se acordă strict în ziua efectuării cumpărăturilor. Data bonurilor fiscale trebuie să fie aceeași cu data solicitării voucherelor.

În campanie nu participă bonuri mai mici de 50 Lei.

Campania este valabilă doar pentru cumpărăturile din weekend-urile lunii Februarie:

✓ 4 – 5 februarie

✓ 11 – 12 februarie

✓ 18 – 19 februarie

✓ 25 – 26 februarie

 

Voucherul este valabil exclusiv pentru achizițiile făcute în magazinele Massimo Dutti, ZARA, ZARA HOME, OYSHO, Bershka și Stradivarius din mall Promenada (București).

Nu se acordă rest sau contravaloarea în LEI.

Voucher valabil și poate fi valorificat doar în zilele de weekend din februarie: 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 februarie.

Citește regulamentul integral AICI.

 

Bucură-te și mai mult de reduceri, doar în luna februarie, la mall Promenada!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of