Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

ASTERI: noul sezon e rezervat încălțămintei de calitate!

12 aprilie 2017

Sezonul primăvară-vară 2017 este sezonul perechiilor de încălțăminte memorabile, atât pentru ea cât și pentru el!

Se poartă modelele cu detalii, în culori îndrăznețe și cu un numitor comun: calitatea. Pe lângă model, culoare și alte aspecte estetice, calitatea este cea care transformă o pereche de încălțăminte obișnuită într-una memorabilă pentru tine, dar și pentru cei din jur.

O pereche de încălțăminte de calitate este o investiție pe termen lung, care te va ajuta să ieși din impas mulți ani. Calitatea nu se demodează niciodată!

La magazinul ASTERI Shoes Promenada (nivel 1), ai ocazia să descoperi calitatea în noile colecții primăvară-vară ale unor brand-uri exclusiviste, îndrăgite la nivel mondial pentru design și, bineînțeles, calitate.

 

Pentru EA

 

Colecția primăvară-vară 2017 Carmens

Brand itialian consact, Carmens a făcut o tradiție din a fura inimi în cei peste 50 de ani de experiență. Încălțămitea și gențile Carmens sunt lucrate exclusiv de designeri italieni și purtate cu mândrie de generații întregi. Noua colecție este în linie cu principalele tendințe ale sezonului: tocuri elegante, platforme comode, tocuri pătrate, culori și detalii metalice, pantofi sport.

carmens_1

 

Colecția primăvară-vară 2017 Just Juice

Consacrat în Europa, SUA, Canada și Australia, brand-ul Just Juice te provoacă să fii îndrăzneață cu un stil modern. Realizată prin tehnici speciale, încălțămintea Just Juice are ca semnătură culorile fumurii și tonurile unice, pline de personalitate. Noua colecție păstrează semnătura brand-ului, mizând pe tocul pătrat, supranumit și “tocul anului”. Nu lipsesc nici detaliile metalice, foarte la modă în acest sezon.

just juice_2

 

Pentru EL

 

Colecția primăvară-vară COXX-BORBA

COXX-BORBA este un brand portughez, apreciat în întreaga lume. Cu o expertiză de peste 20 de ani, este consacrat pentru încălțămintea bărbătească care îi poartă semnătura și care atinge înalte standarde de calitate. O perecehe de încălțăminte COXX-BORBA te va însoți la drum mult timp, lucru de care te vei convinge la prima probă. Colecția primăvară-vară 2017 este un manifest al nonconformistului cu o gândire sportivă.

coxx_3

 

Colecția primăvară-vară Vito della Mora

Primul lucru pe care îl vei observa la pantofii semnați de brand-ul italian este atenția pentru detalii. Atent gândiți până la ultima cusătură, aceștia sunt o expresie a calității. Noua colecție mizează pe eleganță și se adresează bărbatului modern, elegant, dar mereu confortabil.

vitto_4

Primăvara aceasta, alege  încălțămintea de calitate de la brand-uri consacrate, exclusiv la ASTERI Shoes, în mall Promenada (nivel 1)!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of