Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Alege eleganța unei ținute festive de la H&M!

6 decembrie 2016

Pe lângă primirea și oferirea cadourilor, sezonul sărăbtorilor de iarnă ește așteptat cu mult entuziasm și pentru etalarea ținutelor festive achiziționate după multe drumuri și ore petrecute în cabina de probă. Oricine își dorește să arate implecabil la masa de Crăciun sau la trecerea dintre ani, iar doamnele pun, în primul rând suflet, în alegerea acestor ținute pentru momente speciale.

Noua colecție dedicată momentelor festive și petrecerilor de la H&M vine cu piese delicioase, în fața cărora te vei regăsi cu siguranță. Sclipiciul, paietele, volanele și culorile care ies în evidență sunt elementele vedetă ale ținutelor festive din acest an.

Uite câteva piese din acestă colecție specială, care să te inspire:

1

Rochie strălucitoare                   Salopetă strălucitoare

 

hmprod

Bluză cu volane                            Pantaloni scurți țesuți jacard

 

hmprod-1

Sacou de smoking                        Salopetă scurtă cu un umăr

 

hmprod-2

Fustă cu paiete

 

hmprod-3

Bluză cu paiete                            Rochie cu țesătură jacad

 

La cumpărături de 1000 Lei din mall Promenada, în perioada 1-31 decembrie primești (în limita stocului dinsponibil) un giftcard Tommy Hilfiger, Sephora, LEGO sau H&M (la alegere)  în valoare de 100 Lei pe care îl poți folosi la achiziții de minimum 200 Lei în magazinul ales. Profită de oferta și vino la H&M Promenada să-ți faci un cadou special pentru petreceri glorioase!

Află detalii AICI

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of