Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Agent Secret… Misiune Nouă!

6 octombrie 2017

CE AI DE FĂCUT?

 

Vino joi, 12 octombrie, începând cu ora 18:00 în Promenada la nivelul 1 – zona Altex şi descoperă noul joc de fitness ActionFaction.

Prezenţa este răsplătită primilor 100 de agenţi înrolaţi, cu câte o brăţară de fitness şi şansa de a câştiga un ceas Apple Watch la terminarea misiunii!

Evenimentul de PlayTest este destinat posesorilor de telefoane tip iPhone, interesaţi de a testa noul Fitness Game.

Evenimentul este destinat persoanelor 18+

 

Cea mai distractivă metodă de a fi în formă!

Dacă până acum nu-ți găseai motivația zilnică pentru un stil de viață activ, de acum încolo nu mai ai scuze! Intră in lumea agenților secreți și descoperă misiuni noi in fiecare zi, ce te vor menține motivat și captivat.

Te vei antrena precum un agent secret, care nu este doar într-o formă fizică excelentă, dar are și capacități intelectuale pe măsură, precum o foarte bună memorie și capacitate de concentrare, atenție la detalii și o putere bună de soluționare a problemelor.

 

Nu doar distracție, ci și rezultate!

Provocările fizice și mentale sunt adaptate în fiecare zi în funcție de evoluția ta, astfel ne asigurăm că obiectivele tale sunt realizabile și că progresezi.

Fiind activ fizic în viața de zi cu zi vei avansa în joc și vei intra in noi aventuri, din ce în ce mai complexe si palpitante.

Joacă cu prietenii tăi!

Nu vei fi singur în această aventură, prietenii tăi se pot alătura. Puteți fie să vă sprijiniți reciproc în rezolvarea misiunii, fie să fiți în competiție. Depinde de tine să-ți alegi propriul mod de a juca și de a-ți construi strategia. Indiferent de tactica de joc, vei fi în câștig pentru ca îți vei depăși limitele și vei deveni din ce în ce mai bun.

 

 

 

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of