Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

5 trucuri care îți asigură succesul la birou

8 mai 2017

Succes sau eșec la birou?

Tu hotărăști prin felul în care te organizezi! Sunt factori externi care îți pot afecta starea de spirit și implicit, performanța, însă principalul dușman al succesului tău ești chiar tu. O bună organizare atrage cu sine un tonus pozitiv care poate combate chiar și stresul venit din surse independente de tine.

Știm că unele zile la birou pot fi neplăcute, așa că îți venim în ajutor cu 5 trucuri prin care îți vei îmbunătăți tonusul pe termen lung, tratând cu succes chiar și cele mai dificile situații.

Organizarea nu presupune doar să ai tot timpul ordine pe birou. Trebuie să începi cu detalii care odată intrate în obiceiurile zilnice îți vor aduce doar beneficii:

☛ Ia un mic dejun consistent. Renunță la covrigul mâncat pe fugă între 2 semafoare. Un mic dejun corect îmbunătățește memoria și nivelul de concentrare: cei care iau micul dejun au și o stare spirituală mai bună pe tot parcursul zilei. Ia-ți timp pentru a savura micul-dejun. La Trickshot Promenada ai zilnic “Breakfast Always Fresh”: comanzi orice mic dejun și primești 50% discount la băutura aleasă. Oferta este valabilă de LUNI până VINERI, în intervalul orar 09.00 – 12.00 și SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ în intervalul 09.00 – 14.00.

1

☛ Alege-ți o geantă/servietă specială pentru birou pe care să o pregătești mereu de seara. Astfel, te vei asigura că nu uiți nimic esențial acasă.

Pentru EA

Știm că în cazul doamnelor, o ținută business impune anumite standarde. Poți opta pentru o geantă practică, încăpătoare și elegantă. La Unika  ai o mulțime de opțiuni inspirate, lucrate manual, din piele naturală, asupra cărora și-au pus amprenta cei 10 ani de experiență ai brand-ului . De exemplu, disponibilă într-o multitudine de culori, Geanta Venice este alegerea perfectă pentru birou.

unika

Descoper-o în magazinul Unika din Promenada (nivel 1)!

Pentru EL

2

Unika                                                               Unika 

☛ Ține evidența task-urilor într-o agendă cu un look atrăgător. Nu este un mit, agenda cu un look atrăgător focusează creierul asupra ei: vei ajunge să o porți cu tine și să notezi în ea de dragul ei. După ce vei descoperi utilitatea și beneficiile pe care ți le aduce păstrarea evidenței task-urilor: nu vei mai uita lucruri, vei fi mereu  cu un pas înaintea tuturor, vei face conexiuni între task-uri și vei descoperi moduri de rezolvare mult mai ușor. De exemplu, o agendă cu coperți din piele va fi pe placul tău și te va ajuta să faci o impresie deosebită în fața șefului, a partenerilor sau a colegilor.

3

Unika 

 

☛ Folosește un instrument de scris cu impact. La fel ca agenda, instrumentul de scris reprezentativ pentru tine te va ajuta să-ți pui gândurile în ordine eficient, dar și să faci o impresie bună celor cu care intri în contact în timpul programului.

4

Unika 

 

☛ Plasează un obiect verde pe birou. Este un principiu feng shui pe care îl poți împrumuta pentru bunăstare la birou. Conform principiilor feng shui, se pune în colţul de sud-est al biroului ca un garant al prosperităţii afacerii. În plus, va fi o pată de culoare și te va binedispune de fiecare dată când privirea ta se va intersecta cu el. Dacă nu crezi că poți avea grijă de o plantă, alege un obiect decorativ precum o cană sau o vază.

5

Vizitează magazinele din Mall Promenada pentru amenajarea unui birou de succes!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of