Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

5 ținute trendy pentru graviduțe chic

6 septembrie 2017

Dilemele vestimentare nu iartă pe nimeni, și devin cu atât mai apăsătoare în perioada maternității. Din cauza transformărilor prin care trece corpul lor, femeilor gravide le este mult mai greu să găsească haine care să fie și confortabile, și în pas cu moda.

Rochiile trebuie să fie largi și vaporoase, croite în așa fel încât să nu incomodeze burtica, pantalonii și blugii trebuie să fie prevăzuți cu bandă elastică în talie, din același motiv, iar încălțămintea cât mai comodă. Totul, desigur, e de preferat să fie realizat din materiale naturale și în culori cât mai deschise, pentru a nu atrage razele UV.

Cu aceste condiții în minte, am dat o raită prin magazinele din Promenada Mall în căutarea celor mai chic hăinuțe pentru graviduțe. Iată ce ne-a atras atenția:

# Rochia babydoll

pastedGraphic.png
H&M

Extrem de diafană și elegantă, îți va permite să te miști în voie și îți va proteja burtica de orice disconfort pe care alte haine îl pot crea femeilor gravide.

# Rochia maxi cu imprimeu floral

pastedGraphic_1.png
H&M

Lungă și largă, feminină și mereu în trend pe timp de vară, o vei putea purta chiar și după ce naști.

# Rochia scurtă din dantelă

pastedGraphic_2.png
H&M

Nu renunța la rochiile scurte! O rochie finuță din dantelă, croită lejer pe lângă corp, te va face să te simți super chic și feminină.

# Tunica albastră

pastedGraphic_3.png
H&M

Tunica este un alt item vestimentar care nu trebuie să-ți lipească din garderoba de graviduță. Îți permite să o combini atât cu pantaloni lungi sau jeanși, cât și cu pantaloni scurți și fuste conice ori drepte.

# Rochia din denim

pastedGraphic_4.png
H&M

Arată foarte chic și este cât se poate de confortabilă pentru burtica ta. În plus, este foarte ușor de asortat cu orice tricou sau maiou.

Vino la H&M Promenada Mall să-ți completezi garderoba cu cele mai chic hăinuțe pentru graviduțe!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of