Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

5 lucruri incredibile cu și despre cărămizile LEGO

28 martie 2017

Deși sunt catalogate ca fiind jucării, cărămizile, figurinele și seturile LEGO sunt dorite în aceeași măsură și de copii și de adulți. Ele marchează viața omenirii încă din 1932, când a fost produsă prima cărămidă LEGO din… lemn. Surprinzător, nu?

Uite alte 5 lucruri incredibile despre cărămizile LEGO, devenite deja o legendă vie:

 

#1 Începând din anul 1958, fiecare piesă produsă poate fi cuplată cu oricare altă piesă (indiferent de colecție, an producție sau model).

 

#2 În cadrul procesului de producție, doar 18 piese la un milion produse, sunt rebuturi.

 

#3 LEGO este o nouă formă de artă. Un exemplu este artistul Nathan Sawaya, ale cărui creații artistice din cărmămizi LEGO sunt absolut fabuloase.

1

Sursă foto: brickartist.com

 

#4 Dacă figurinele LEGO ar fi personaje reale, ar fi cea mai răspândită populație a lumii. Sunt peste 4 miliarde de figurine în întreaga lume.

 

#5 LEGO e cel mai mare producător de… roți din lume.

 

Descoperă fabuloasele cărămizi LEGO în Magazinul Certificat LEGO din mall Promenada, nivel -1, unde te așteaptă și o super ofertă, în această perioadă!

lego brickheads

Super-eroii nu se nasc. Super-eroii se formează în timp. Construiește super-eroi cu noile seturi LEGO BrickHeadz, disponibile în exclusivitate numai în Magazinul Certificat LEGO de la nivelul -1!

Cumperi 3 și primești 1 cadou!

Citeşte mai departe

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of