Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3 tipuri de poncho pentru ținute stilate de iarnă

5 ianuarie 2017

Poncho-ul a avut o revenire spectaculoasă sezonul acesta, aducând ținutelor de iarnă un suflu nou și proaspăt, elegant și rafinat. Este puțin impunător, dar acesta e totodată atuul lui: tocmai pentru că e lung și larg, poate fi purtat în combinație cu orice – fuste, pantaloni, colanți – atât peste jacheta de iarnă, cât și pe sub ea.

Nu ai încă un poncho în garderobă? E cazul să faci o vizită la C&A Promenada unde vei găsi cele mai chic modele ale sezonului. Iată 3 tipuri pe care trebuie să le încerci:

 

Poncho cu guler

1

Ce poate fi mai plăcut într-o zi friguroasă decât să te cuibărești într-un poncho călduros, care îți încălzește inclusiv zona gâtului? Alege cașmirul, ca material – este fin și moale, călduros și foarte plăcut la atingere.

 

Poncho cu franjuri

2

Franjurii dau un aer boho întregii ținute, deci nu te sfii să accesorizezi poncho-ul cu botine cu toc pătrat, malete și fuste mini.

 

Poncho cu glugă

3

Dacă urban-chic e ceea ce cauți, acest poncho va arăta perfect în combinație cu blugii tăi skinny, botinele din piele întoarsă și rucsacul tău preferat în spate.

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of